Recykluj spomienku- podnikateľský plán vedľajšej podnikateľskej činnosti neziskovej organizácie Kolobeh života. - Pitková, Zuzana (2018)
Diplomová práca vypracováva a vyhodnocuje podnikateľský plán Recykluj spomienku ako podnikateľskej činnosti občianskeho združenia Kolobeh života. Náplňou činnosti je pretvorenie oblečenia zosnulého na spomienkový predmet. Z formálneho hľadiska sa diplomová práca delí na tri časti. Prvá teoretická časť ponúka náhľad do histórie, rozdelenia a financovania neziskových organizácií na Slovensku a ukazuje návod na vytvorenie podnikateľského plánu. V druhej metodologickej časti je popísaný kvalitatívny výskum a jeho priebeh pre túto prácu. Praktickou časťou je vypracovanie konkrétneho podnikateľského plánu. Cieľom nie je len samotné vypracovanie plánu, ale najmä jeho vyhodnotenie z hľadiska realizovateľnosti a udržateľnosti činnosti.