Recykluj spomienku- podnikateľský plán vedľajšej podnikateľskej činnosti neziskovej organizácie Kolobeh života. - Pitková, Zuzana; Müllerová, Jana; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práca vypracováva a vyhodnocuje podnikateľský plán Recykluj spomienku ako podnikateľskej činnosti občianskeho združenia Kolobeh života. Náplňou činnosti je pretvorenie oblečenia zosnulého na spomienkový predmet. Z formálneho hľadiska sa diplomová práca delí na tri časti. Prvá teoretická časť ponúka náhľad do histórie, rozdelenia a financovania neziskových organizácií na Slovensku a ukazuje návod na vytvorenie podnikateľského plánu. V druhej metodologickej časti je popísaný kvalitatívny výskum a jeho priebeh pre túto prácu. Praktickou časťou je vypracovanie konkrétneho podnikateľského plánu. Cieľom nie je len samotné vypracovanie plánu, ale najmä jeho vyhodnotenie z hľadiska realizovateľnosti a udržateľnosti činnosti.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses