Návrh televizního portfolia fiktivní telekomunikační společnosti v ČR – zahrnutí nových možností sledování audiovizuálního obsahu - Novák, Štěpán; Zamazalová, Marcela; Kacafírek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se zabývá novými možnostmi sledování audiovizuálního obsahu a jejich potenciálem pro zařazení do nabídky služeb telekomunikačních společností. Nové služby, které zprostředkovávají sledování filmů, seriálů či jiných formátů videa prostřednictvím internetového připojení, se stávají nedílnou součástí trhu. V první části této práce jsou popsány jak nové služby a společnosti, které na český trh vstoupily v posledních letech, tak společnosti tradiční, které se zde pohybují již několik desetiletí. Právě zjištění současného stavu, odhalení trendů, které se v posledních letech začaly objevovat, a zjištění jejich vnímání zákazníky je cílem této práce. Pro naplnění tohoto cíle byl nejdříve trh detailně popsán, s využitím již publikovaných zdrojů a veřejně dostupných informací. Následně byla provedena analýza sekundárních dat, vedoucí především ke zjištění trendů. A pro porozumění zkušenostem, názorům a pocitům zákazníků byly provedeny hloubkové rozhovory se sedmi respondenty. Práce shromažďuje podklady, které slouží k vytváření doporučení pro telekomunikační společnosti. Tato práce by měla sloužit jak profesionálům, tak zákazníkům, kteří chtějí získat informace o nových možnostech sledování audiovizuálního obsahu a jejich využití.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses