Veletrhy jako marketingová komunikace vybrané firmy - Suchardová, Anna; Zamazalová, Marcela; Zajíc, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce pojednává o veletržní prezentaci z pohledu vystavovatele. V teoretické části jsou zpracovány odborné literární prameny obsahující problematiku firemního trhu, rozmanitá specifika veletrhů a výstav a způsoby hodnocení jejich efektivity. Praktická část práce se soustředí na aplikaci poznatků získaných v teoretické části a jejich následnou aplikaci na konkrétní firmě HARTING, s.r.o., která se účastní jako vystavovatel mnoha veletrhů. Cílem této práce je na základě analýz interních dat a rozhovorů zjistit, jaký veletrh, z těch kterých se účastní, je pro danou firmu nejefektivnější a případně, zda se společnosti do veletržní prezentace vyplatí investovat. V závěru práce jsou shrnuta zjištěná fakta z osobních polostrukturovaných rozhovorů a výsledků analýzy dat, ze kterých jsou vyvozena osobní doporučení.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses