Marketingová strategie pro Investice do zahraničí - Kunešová, Kateřina (2018)
Diplomová práce se věnuje marketingové strategii Investic do zahraničí společnosti ISG Invest. Cílem absolventské práce je zmapovat vnitřní a vnější prostředí společnosti a určit její současnou situaci na trhu. Práci si také klade za cíl, na základě šetření primárních a sekundárních dat odkrýt segmenty a vybrat z nich ty s největším potenciálem. Dalším cílem je na základě získaných informací navrhnout komunikační kanály, jejichž prostřednictvím je nejvhodnější dané skupiny oslovit, stejně tak jako představit další doporučení pro společnost. Práce je rozdělena do třech částí. V první části jsou představena, na základě zahraniční literatury a recenzovaných článků, teoretická východiska. Navazující kapitoly obsahují informace o metodice zpracování výzkumů. Data získaná z výzkumů jsou analyzována a informace z nich vyplývající interpretována v závěrečné části diplomové práce.