Marketingová strategie pro Investice do zahraničí - Kunešová, Kateřina; Zamazalová, Marcela; Šanová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se věnuje marketingové strategii Investic do zahraničí společnosti ISG Invest. Cílem absolventské práce je zmapovat vnitřní a vnější prostředí společnosti a určit její současnou situaci na trhu. Práci si také klade za cíl, na základě šetření primárních a sekundárních dat odkrýt segmenty a vybrat z nich ty s největším potenciálem. Dalším cílem je na základě získaných informací navrhnout komunikační kanály, jejichž prostřednictvím je nejvhodnější dané skupiny oslovit, stejně tak jako představit další doporučení pro společnost. Práce je rozdělena do třech částí. V první části jsou představena, na základě zahraniční literatury a recenzovaných článků, teoretická východiska. Navazující kapitoly obsahují informace o metodice zpracování výzkumů. Data získaná z výzkumů jsou analyzována a informace z nich vyplývající interpretována v závěrečné části diplomové práce.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses