Analýza postavení vrcholových hráček beachvolejbalu v ČR - Dostálová, Magdalena; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Vávra, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato práce se zaměřuje na popis postavení beachvolejbalových hráček v České republice na vrcholové úrovni. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy o sportu, volejbalu a zejména o plážovém volejbalu v ČR, a dále o podmínkách reprezentace. V praktické části je pomocí metod pozorování a porovnávání provedena analýza podmínek fungování zvoleného reprezentačního týmu s ilustrací na příkladu vlastní zkušenosti. Přínosem práce je porovnání teoretických přístupů k ekonomice a řízení vrcholových sportovců s realitou a na základě dosažených výsledků jsou zpracována doporučení plynoucí ze SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses