Analýza a návrh marketingové strategie internetového obchodu - Trávníček, Jakub (2018)
Cílem této bakalářské práce je představit online marketing a vysvětlit jeho úlohu pro online podnikání, dále přiblížit čtenářům nejefektivnější nástroje online marketingu pro internetové obchody a následně navrhnout v rámci těchto nástrojů reklamní kampaně pro internetový obchod U Foťáka. Teoretická část definuje online marketing a poskytuje přehled o možnostech a cestách, kterými online marketing efektivně aplikovat.V praktické části představuji internetový obchod U Foťáka a zaměřuji se na vybrané nástroje online marketingu. U každého nástroje nejdříve zhodnocuji stávající situaci e-shopu a následně po návrhu nové marketingové strategie popisuji proces vytváření jednotlivých kampaní. V neposlední řadě získaná data z nových kampaní vyhodnotím.