Analýza a návrh marketingové strategie internetového obchodu - Trávníček, Jakub; Mareš, Jan, 1986-; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této bakalářské práce je představit online marketing a vysvětlit jeho úlohu pro online podnikání, dále přiblížit čtenářům nejefektivnější nástroje online marketingu pro internetové obchody a následně navrhnout v rámci těchto nástrojů reklamní kampaně pro internetový obchod U Foťáka. Teoretická část definuje online marketing a poskytuje přehled o možnostech a cestách, kterými online marketing efektivně aplikovat.V praktické části představuji internetový obchod U Foťáka a zaměřuji se na vybrané nástroje online marketingu. U každého nástroje nejdříve zhodnocuji stávající situaci e-shopu a následně po návrhu nové marketingové strategie popisuji proces vytváření jednotlivých kampaní. V neposlední řadě získaná data z nových kampaní vyhodnotím.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses