Ekonomické hodnocení dopadů stavby obchvatu Moravských Budějovic na lokální rozvoj - Němcová, Barbora; Wokoun, René, 1953-; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2018)
Cílem této práce je ověřit či vyvrátit hypotézu, zda obchvat v Moravských Budějovicích přinesl občanům zlepšení životních podmínek. Teoretická část vycházela na základě různých metod posuzovaní efektivnosti projektů. Praktická část je složená ze sběru dat a následného porovnání. Hypotéza byla vyvrácena, ochvat nepřinesl zlepšení výrazné životních podmínek.
Vedoucí práce: René Wokoun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses