Aplikace E-driver a možnosti její implementace v dopravní společnosti - Viktorinová, Petra; Rathouský, Bedřich; Šetelík, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Moje diplomová práce se zaměřuje na nově vzniklou aplikaci společnosti HOPI HOLDING a.s. s názvem E-driver a její potencionální rozšíření o další možné funkce. Nejdříve jsou v práci popsány pracovní režimy řidičů v nákladní dopravě z pohledu právních předpisů Evropské Unie a České republiky a záznamová zařízení, která slouží k jejich monitorování. Dále se již věnuji samotné aplikaci, jak důvodům jejího vzniku, tak všem jejím aktuálním funkcím. Přínosem celé práce je navržení možných rozšíření aplikace E-driver, a to z pohledu potřeb firmy, řidičů a zákazníků. Práce slouží firmě k úspěšnému zavedení aplikace do každodenního provozu a zároveň jako návod a inspirace na její možná další zdokonalení.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses