Jednotný vizuální styl a nastavení komunikační strategie firmy Styx na sociálních sítích - Ličková, Zuzana (2018)
Cílem diplomové práce je vylepšit používaný firemní design a stanovit vhodný způsob propagace společnosti Styx na sociálních sítích. Tohoto cíle je dosaženo analýzou společnosti Styx a její aktuální vizuální komunikace se zaměřením na sociální sítě. Teoretická část práce se zabývá firemním designem a charakteristikou sociálních sítí pro účely firemní propagace. Praktická část práce obsahuje SWOT analýzu, dotazníkové šetření na téma propagace a vizuální komunikace a analýzu konkurence. Na základě výsledků analýz je pro firmu Styx navržena změna používaného loga a odvozených prvků firemní identity, které jsou pro ni relevantní. V závěru jsou uvedena doporučení pro komunikaci na sociálních sítích, které firma Styx využívá nebo by mohla využít ke své propagaci.