Jednotný vizuální styl a nastavení komunikační strategie firmy Styx na sociálních sítích - Ličková, Zuzana; Horný, Stanislav, 1955-; Černý, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Cílem diplomové práce je vylepšit používaný firemní design a stanovit vhodný způsob propagace společnosti Styx na sociálních sítích. Tohoto cíle je dosaženo analýzou společnosti Styx a její aktuální vizuální komunikace se zaměřením na sociální sítě. Teoretická část práce se zabývá firemním designem a charakteristikou sociálních sítí pro účely firemní propagace. Praktická část práce obsahuje SWOT analýzu, dotazníkové šetření na téma propagace a vizuální komunikace a analýzu konkurence. Na základě výsledků analýz je pro firmu Styx navržena změna používaného loga a odvozených prvků firemní identity, které jsou pro ni relevantní. V závěru jsou uvedena doporučení pro komunikaci na sociálních sítích, které firma Styx využívá nebo by mohla využít ke své propagaci.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses