Aspekty vyváženého leadershipu v konkrétní organizaci - Vondráčková, Kamila; Lorencová, Hana; Půbalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této diplomové práce je objasnění problematiky vyváženého leadershipu a zmapování vybraných aspektů vyváženého leadershipu u mladých vedoucích týmů v konkrétní organizaci. Výzkum byl proveden pomocí dotazníků podaných vedoucím a jejich podřízeným, jejich porovnáním a následným polostrukturovaným rozhovorem s vedoucími. Výstupem práce je shrnutí problémů, se kterými se jednotlivý lídři v kontextu vyváženého leadershipu potýkají, a doporučení pro společnost, jak by se mohla zachovat ve vztahu k těmto problémům. Přínosem této práce je upozornění společnosti a jejich vedoucích na problematiku vyváženého leadershipu a některých jeho aspektů, poukázání na některé kritické situace u jednotlivých vedoucích a navrhnutí doporučení na zlepšení.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses