Systém opatření proti legalizaci výnosů z trestné činnosti v ČR - Opravilová, Michaela; Radová, Jarmila; Šubová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou legalizace výnosů z trestné činnosti jak v teoretické, tak v praktické rovině (tj. se zaměřením na český systém opatření a postupů proti legalizaci výnosů z trestné činnosti). Cílem práce je vysvětlit proces legalizace výnosů z trestné činnosti, nalézt současné trendy, dále rozebrat českou právní úpravu v této oblasti a zhodnotit systém opatření proti legalizaci v České republice na základě reálných dat zveřejňovaných Finančním analytickým útvarem. Součástí je i zobrazení historického vývoje počtu zachycených případů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses