Podnikatelský plán stánku s občerstvením - Klamrt, Jan (2018)
Cílem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán pro stánek s občerstvením situovaný v kempu a vyhodnotit, zda je tento záměr za podmínek uvedených v podnikatelském plánu realizovatelný. Dalším cílem je nalezení odpovědí na výzkumné otázky. Práce je rozdělena na dvě části. Část teoretická pojednává o segmentech a náležitostech podnikatelského plánu obecně. Část praktická obsahuje podnikatelský plán konkrétního stánku s občerstvením umístěný v kempu. Součástí práce je objektivní vyhodnocení toho, zdali může stánek fungovat a podnikatelský záměr je realizovatelný.