Podnikatelský plán stánku s občerstvením - Klamrt, Jan; Srpová, Jitka, 1957-; Bušta, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán pro stánek s občerstvením situovaný v kempu a vyhodnotit, zda je tento záměr za podmínek uvedených v podnikatelském plánu realizovatelný. Dalším cílem je nalezení odpovědí na výzkumné otázky. Práce je rozdělena na dvě části. Část teoretická pojednává o segmentech a náležitostech podnikatelského plánu obecně. Část praktická obsahuje podnikatelský plán konkrétního stánku s občerstvením umístěný v kempu. Součástí práce je objektivní vyhodnocení toho, zdali může stánek fungovat a podnikatelský záměr je realizovatelný.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses