Vliv YouTube na spotřební chování dětí od 10 do 14 let - Türkott, Filip; Koudelka, Jan; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zabývá vlivem YouTube na spotřební chování dětí od 10 do 14 let. V teoretické části je popsáno spotřební chování dětí, podrobněji faktory ovlivňující nákupní chování a kupní rozhodovací proces. Dále je v práci popsán Internet, YouTube a děti na YouTube. V poslední části je zmíněn marketing, reklama a regulace. Cílem praktické části bylo popsání vlivu YouTube na spotřební chování dětí. Výzkum byl proveden pomocí dotazníkové šetření a zúčastnily se ho děti z Prahy 5.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses