Podnikatelský plán – Digitální máma s.r.o. - Magersteinová, Daniela; Svobodová, Ivana, 1969-; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro nově vznikající firmu s názvem Digitální máma. Práce se skládá ze 3 hlavních částí. V teoretické části je vymezena struktura podnikatelského plánu a jsou zde popsány všechny jeho náležitosti. V další části je proveden výzkum za účelem průzkumu trhu. Jeho cílem je ověření, zda existuje dostatečně velká poptávka po nabízených službách. Z výzkumu vyplynulo, že poptávka po službách Digitální mámy je ze strany matek dostatečně velká. V neposlední řadě je zpracován podnikatelský plán z praktického hlediska. Jsou definovány podnikatelské cíle, je provedena analýza konkurence, stanovená marketingová a obchodní strategie, zajištění personálu a celému projektu je zpracován finanční plán. Finanční plán potvrdil na tříletém období životaschopnost podniku. V závěru práce jsou zhodnocena také rizika projektu a jeho rentabilita.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses