Marketingové uplatnění českého designu - Boková, Kristýna; Černá, Jitka, 1961-; Plesl, Rony; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Předmětem diplomové práce je zhodnocení vlivu designu na marketingové uplatnění a konkurenceschopnost firem. V teoretické části se věnuji teoretickému zakotvení designu, konkurenceschopnosti a propojení marketingu a designu. Praktická část je zaměřena na analýzu, syntézu, komparaci vybraných firem Halla, Lugi, mmcité, TON a Ravak, ve vztahu k jejich konceptu a implementaci designu na jejich výrobky v rámci marketingového uplatnění.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses