Význam výstavby vysokorychlostních železničních tratí a lokalizace nových stanic pro budoucí regionální rozvoj České republiky a příslušných regionů - Minařík, Jan; Wokoun, René, 1953-; Sedmidubský, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2018)
Předkládaná diplomová práce pojednává o problematice výstavby vysokorychlostních železničních tratí na území České republiky a dopad této nové infrastruktury na vybrané regiony. Těžištěm práce je analýza lokalizace budoucích stanic na těchto nově budovaných tratích a jejich potenciální vliv na regionální rozvoj daného území. Hlavním přínosem práce je zhodnocení trasování a stanic nových tratí v rámci Programu rozvoje rychlých železničních spojení v ČR s ohledem na regionální rozvoj České republiky.
Vedoucí práce: René Wokoun
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses