Ovlivňování a manipulace v reklamě - Shekhovtsova, Nadezhda; Hubinková, Zuzana, 1971-; Kolářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce je věnována problematice ovlivňování a manipulace v reklamě. Jejím cílem je zhodnotit současný vztah k sociální reklamě, její vliv na studenty a mladé dospělé a účinnost šokové sociální reklamy v rámci dané cílové skupiny. V teoretické části jsou uvedeny poznatky z oblasti psychologie reklamy ohledně komunikace, manipulace, metod ovlivňování v reklamě a vyvolávání emocí u příjemců. Praktická část je provedena prostřednictvím sekundární analýzy empirických výzkumů vztahujících se k sociální reklamě pro zmíněnou cílovou skupinu.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses