Záruční podmínky a záruka mobility pro ŠKODA AUTO a.s. a jejich aplikace v praxi. - Kušnirák, Jan (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu záručních podmínek a služby záruky mobility pro ŠKODA AUTO a.s. Nejprve je představena společnost ŠKODA AUTO a její jednotlivá oddělení útvaru After Sales, které se podílí na stanovení a dodržování podmínek záruky vozidel ŠKODA. Pozornost je dále věnována samotnému garančnímu procesu, u kterého jsou rozvedeny principy a postupy garančního procesu ve ŠKODA AUTO. Následně je popsána a analyzována záruka mobility a její služby. Na základě interních dat ŠKODA AUTO je provedena analýza nákladů ŠKODA AUTO na jejich vozy a nákladů spojených se zárukou mobility a jejími službami. Výsledkem této analýzy jsou návrhy na snížení nákladů na služby záruky mobility a návrhy na zlepšení garančního procesu a komunikace s touto službou spojeného pro servisní partnery i ŠKODA AUTO.