Management udržitelné kavárny - Bartók, Július; Pašmik, Jaroslav; Chytková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato práce se zaměřuje na management udržitelnosti v kavárenství. Cílem je vypracovat doporučení pro zlepšení managementu udržitelnosti v kavárnách v Praze. Metodou je přehled literatury a dvojitá deskriptivní case study: 1. Kavárny Deli Bluem ve Vídni, která dosáhla druhého nejvyššího hodnocení udržitelnosti podle metodiky Treeday, 2. Vybrané kavárny, kterou skupina expertů vyhodnotí jako nejvíce udržitelnou kavárnu v Praze. K vypracování doporučení dojdeme srovnávací analýzou případových studií a zapojením poznatků z přehledu literatury.
Vedoucí práce: Jaroslav Pašmik
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses