Centrum Plechárna Černý Most jako součást kulturní infrastruktury Prahy 14 - Černá, Klára; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se věnuje vzniku a činnosti komunitního centra Plechárna, které se nachází na Černém Mostě. Teoretická část práce definuje základní pojmy, popisuje historii, cíle a současné aktivity Plechárny jako významné součásti kulturní nabídky Prahy 14, mapuje území Prahy 14 a její kulturní nabídku. Praktická část práce je zaměřena na poptávku místních obyvatel. Zkoumá názory na provoz centra a potřeby obyvatel Prahy 14 pomocí dotazníkového šetření v závislosti na věku, vzdělání a pohlaví respondentů. V rámci výsledků šetření je zhodnoceno vnímání Plechárny rezidenty a její současná nabídka, na základě zjištěných skutečností jsou formulována doporučení pro management instituce.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses