Online informační zdroje v památkové péči - Frantová, Ivana (2018)
Diplomová práce se zabývá online informačními zdroji v památkové péči, zejména webovými stránkami a jejich využitím pro majitele a správce památkových objektů v České republice. Cílem diplomové práce bylo vytvořit přehled nejvýznamnějších českých webových stránek zaměřených na památkovou péči a mapu webů, která by zpřehledňovala, jaká témata jsou v památkové péči zpracována a které weby se jim věnují. Následným výzkumem mezi majiteli a správci objektů bylo zjišťováno, jak jsou tyto weby využívány.