Online informační zdroje v památkové péči - Frantová, Ivana; Kouba, Vojtěch, 1983-; Šubrta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá online informačními zdroji v památkové péči, zejména webovými stránkami a jejich využitím pro majitele a správce památkových objektů v České republice. Cílem diplomové práce bylo vytvořit přehled nejvýznamnějších českých webových stránek zaměřených na památkovou péči a mapu webů, která by zpřehledňovala, jaká témata jsou v památkové péči zpracována a které weby se jim věnují. Následným výzkumem mezi majiteli a správci objektů bylo zjišťováno, jak jsou tyto weby využívány.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses