Podnikatelský plán na založení inovativní studentské kavárny v Praze - Fricová, Pavlína; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Hlavním cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení inovativní studentské kavárny nacházející se v Praze. Svou vizí a myšlenkou, spojení kavárny se studovnou fungující na bázi coworkingového centra, a tak vytvoření prostorů s atmosférou k produktivnímu učení, se tato kavárna bude zásadně lišit od již zavedených podniků podobného druhu. Vzhledem ke svému záměru a určení především pro studenty bude kavárna lokalizována ve vysokoškolákům atraktivní lokaci v blízkosti studentských kolejí. Cílem práce je zhodnotit finanční náročnost a ziskovost tohoto projektu. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části se nejdříve budu věnovat teorii – vymezení základních pojmů spojených s podnikáním, podnikatelskému plánu a jeho dílčím částem. Teoretická část bude poté v části druhé uvedena do praxe. Výstup práce bude ucelený podnikatelský plán, který bude sloužit pro případné reálné založení podniku.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses