Analýza sociálního marketingu vybraných korporací - Pavlova, Anastasiia; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou úspěšnosti implementace sociálního marketingu v korporacích. Teoretická část vymezuje pojmy marketing a sociální marketing, popisuje základní podnikatelské koncepce, historii vývoje sociálního marketingu. Dále uvádí důvody a přínosy uplatňování marketingu ve společnosti a také popisuje některé z přístupů k implementaci tohoto konceptu. Praktická část obsahuje nejprve analýzu společensky odpovědných aktivit dvou firem Skanska a.s. a T-Mobile Czech Republic, a. s. Dále obsahuje průzkum názorů studentů VŠE na sociální marketingové aktivity daných firem. Průzkum byl proveden pomocí hloubkových pohovorů se studenty a byl zaměřen na jejich vnímání aktivit firem spojených se sociálním marketingem. Výsledkem práce je návrh možností pro rozšíření a zlepšení aktivit společnosti Skanska a.s. a T-Mobile Czech Republic, a. s. do budoucna.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses