Analýza letecké nákladní dopravy a positioningu nákladní divize leteckého dopravce - Janovsky, Petr; Kolář, Petr; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Ústředním tématem je analýza letecké nákladní dopravy a positioningu nákladní divize leteckého dopravce. V teoretické části jsou nejprve uvedeny pojmy, základní informace a současná situace oblasti letecké dopravy. Následně je popsána letecká nákladní doprava, přepravované komodity, typy přepravy a současné finanční výsledky odvětví a nejdůležitějších dopravců. Cílem praktické části je analyzovat vybrané výkonové ukazatele nákladní divize British Airways se srovnáním výkonů dalších dopravců uvnitř skupiny IAG, vystihnout význam letecké flotily a destinací, na kterých British Airways operuje a definovat najít přidanou hodnotu British Airways v rámci skupiny IAG.
Vedoucí práce: Petr Kolář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses