Současná situace české scény pouličních a klubových tanečních stylů a řešení její dichotomie - Ježková, Karolína (2018)
Tato bakalářská práce popisuje současnou situaci české scény pouličních a klubových tanečních stylů z hlediska několika oblastí, poukazuje na její dichotomii, jakožto existenci dvou komunit, které se tanečním stylům věnují na různých zájmových a institucionálních úrovních. Přichází také s návrhem řešení problémů, definovaných v teoretické části práce. Toto řešení zároveň může vést ke stmelení obou komunit, zlepšení kvalifikace, profesních možností a obecné situace tanečníků pouličních a klubových tanečních stylů. Návrh je zároveň projednán s odborníky z praxe.