Současná situace české scény pouličních a klubových tanečních stylů a řešení její dichotomie - Ježková, Karolína; Malcová, Zuzana, 1954-; Lossl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce popisuje současnou situaci české scény pouličních a klubových tanečních stylů z hlediska několika oblastí, poukazuje na její dichotomii, jakožto existenci dvou komunit, které se tanečním stylům věnují na různých zájmových a institucionálních úrovních. Přichází také s návrhem řešení problémů, definovaných v teoretické části práce. Toto řešení zároveň může vést ke stmelení obou komunit, zlepšení kvalifikace, profesních možností a obecné situace tanečníků pouličních a klubových tanečních stylů. Návrh je zároveň projednán s odborníky z praxe.
Vedoucí práce: Zuzana Malcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses