Analýza customer experience v bankovních aplikacích na českém trhu - Kopřiva, Jiří; Andera, Michal, 1984-; Melnik, Dzmitry; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
V této bakalářské práci se nejdříve věnuji zákaznické spokojenosti, proč by měla být pro firmy, nejen banky, důležitá, a jakými způsoby se dá měřit. Dále přecházím na specifika bankovního trhu, základní charakteristiky tohoto trhu, z pohledu banky i zákazníka, a jeho současné trendy. Pokračuji definováním základních informací o aplikacích a dále bankovních aplikací, poté následuje výčet aplikací na českém trhu a jejich funkcí.V praktické části se potom věnuji nejdříve stanovení konkrétních kritérií a metodologie, dle které hodlám bankovní aplikace měřit a srovnávat, po čemž následují hlavní kapitoly praktické části čili samotná analýza customer experience těchto aplikací.
Vedoucí práce: Michal Andera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses