Návrh inovativního podnikatelského modelu v sektoru specializovaných služeb - Sezemský, Petr; Špaček, Miroslav, 1954-; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem práce je formulace inovativního podnikatelského modelu v sektoru služeb zaměřeného primárně na expatrianty. K dosažení tohoto cíle je práce rozdělena na dvě hlavní části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část poslouží jako akademický podklad pro praktickou část. V teoretické části budou detailně popsány metody použité pro formulaci modelu Filtru. Toho bude dosaženo za implementace pokročilých metod, z nichž hlavní jsou Lean Canvas, SLEPT analýza a Porter 5F model. Dále práce bude zabývat dvěmi klíčovými inovacemi, které by podniku měly zajistit prosperitu a jasně ho odlišit od konkurence. Nakonec bude práce validována osobními rozhovory s profesionály z relevantní praxe projektu.
Vedoucí práce: Miroslav Špaček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses