Strategická analýza společnosti Beskyd Fryčovice a.s. - Paclík, Martin (2018)
Cílem bakalářské práce je vypracovat strategickou analýzu společnosti Beskyd Fryčovice a.s., identifikovat silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby společnosti a na základě těchto informací navrhnout strategická doporučení pro zlepšení řízení společnosti.