Strategická analýza společnosti Beskyd Fryčovice a.s. - Paclík, Martin; Kubíček, Aleš; Štegner, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem bakalářské práce je vypracovat strategickou analýzu společnosti Beskyd Fryčovice a.s., identifikovat silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby společnosti a na základě těchto informací navrhnout strategická doporučení pro zlepšení řízení společnosti.
Vedoucí práce: Aleš Kubíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses