Marketingová komunikace on-line shopu NA-KD.com - Ševčíková, Kateřina (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace na internetu a jejím cílem je navrhnout doporučení k zefektivnění marketingové komunikace e-shopu NA-KD.com. Teoretická část se zaměřuje na pojetí a význam marketingové komunikace na internetu a definování prostředků, jimiž je uskutečňována. Pozornost je soustředěna na moderní komunikační prostředky marketingu na internetu. Na základě sekundárního výzkumu a vlastního pozorování je zpracována metodologická část. Praktická část je zaměřena na analýzu marketingové komunikace e-shopu NA-KD.com. Nejprve je e-shop představen, dále jsou zanalyzovány způsoby marketingové komunikace a jednotlivé komunikační prostředky. V další části jsou navržena konkrétní doporučení pro e-shop, a to v oblasti linkbuildingu a Instagramu. Další doporučení jsou navržena pomocí komparace s konkurenčním e-shopem ASOS.com.