Marketingová komunikace on-line shopu NA-KD.com - Ševčíková, Kateřina; Mareš, Jan, 1986-; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace na internetu a jejím cílem je navrhnout doporučení k zefektivnění marketingové komunikace e-shopu NA-KD.com. Teoretická část se zaměřuje na pojetí a význam marketingové komunikace na internetu a definování prostředků, jimiž je uskutečňována. Pozornost je soustředěna na moderní komunikační prostředky marketingu na internetu. Na základě sekundárního výzkumu a vlastního pozorování je zpracována metodologická část. Praktická část je zaměřena na analýzu marketingové komunikace e-shopu NA-KD.com. Nejprve je e-shop představen, dále jsou zanalyzovány způsoby marketingové komunikace a jednotlivé komunikační prostředky. V další části jsou navržena konkrétní doporučení pro e-shop, a to v oblasti linkbuildingu a Instagramu. Další doporučení jsou navržena pomocí komparace s konkurenčním e-shopem ASOS.com.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses