Charakteristika poptávky po energetických nápojích - Fedaruk, Nastassia; Soukupová, Jana; Adámek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
V dnešní uspěchané době jsou na zaměstnance kladeny velmi značné nároky na výkon.Očekává se od nich, že budou pracovat naplno po celou pracovní dobu, a proto stihnout vícepráce za co nejkratší čas. To s sebou přináší spoustu problémů. Existuje mnoho způsobů, jaktělu dodat chybějící energii. Jedním z nich jsou produkty, které energii přidávají.Nejpopulárnějšími zdroji energie jsou energetické nápoje. Tato bakalářská práce se věnujeprávě poptávce po těchto nápojích. Cílem práce je prozkoumat charakteristické rysy poptávkya vymezit faktory ovlivňující preference spotřebitelů. První část se zabývá teoretickýmiinformacemi ohledně vybraného tématu, a to včetně podrobného popisu faktorů ovlivňujícíchpoptávku. Následuje popis marketingového mixu a jeho jednotlivých částí, které se objevítaké v praktické části. Praktická část se zabývá výzkumem, který je zdrojem pro zpracovánídat a následných odpovědí na otázky, které vycházejí z hlavního cíle práce. V závěru jeuvedeno shrnutí a pokus definice ideálního energetického nápoje podle analýzy poptávky jižexistujících energetických nápojů.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses