Crowdfundingová kampaň jako fundraisingová platforma, s aplikací na hudební scénu - Venkrbcová, Ellen; Hucková, Barbara, 1964-; Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na téma crowdfundingových kampaní hudebních projektů v českém prostředí. Teoretická část se věnuje definici a podstatě fundraisingu, podrobněji pak jedné z jeho konkrétních podob, kterou je právě crowdfunding, kde jsou mimo jiné představeny dva přední české crowdfundingové portály Hithit a Startovač. Pozornost je rovněž věnována možnostem propagace na sociálních sítích. Praktická část je zaměřena na rozhovory s autory úspěšných crowdfundingových kampaní a na podporu kampaní na sociálních sítích. Cílem práce je na základě zmapovaného chování a postojů autorů úspěšných kampaní sestavit doporučení vedoucí ke zvýšení úspěšnosti kampaní. Dalším cílem práce je na základě získaných poznatků o propagaci vytvořit optimální návrh podpory crowdfundingové kampaně na sociálních sítích Facebook a Instagram.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses