Lokální festival Horečka fest a jeho rostoucí marketing - Svrčková, Nikola; Hucková, Barbara, 1964-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se věnuje marketingu lokálního hudebního festivalu Horečky fest. Práce je rozdělena na část teoreticky-metodologickou a část analytickou. První, teoretická část poskytuje základní terminologii zaměřenou na event marketing, marketingové nástroje a hudební festivaly obecně. Praktická část implementuje teorii na konkrétní reálnou situaci Horečky festu, zaměřuje se na jeho vývoj až do současné podoby, především na jeho marketingové nástroje. Využívá také výzkumu veřejného mínění a osobních rozhovorů s organizátory festivalu ke zhodnocení současné podoby marketingu. Cílem práce je představení a zhodnocení marketingových aktivit a komunikačních prostředků festivalu, a následné navržení opatření ke zvýšení jejich efektivnosti.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses