Podnikatelský plán - Bílek, Ondřej; Mikan, Pavel, 1963-; Lukáš, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku využití bytové jednotky pro účely pronájmu prostřednictvím webové služby Airbnb a její variantní porovnání s dlouhodobým pronájmem. V teoretické části práce je věnována pozornost kritériím pro sestavení podnikatelského plánu a v části praktické plán pro konkrétní podnikatelský záměr. Cílem práce bylo vyhodnotit rentabilitu jednotlivých typů pronájmu konkrétní bytové jednotky v pražských Stodůlkách. Varianta pronájmu přes Airbnb nebyla shledána pro daný byt a lokalitu vhodná a za lepší variantu pronájmu byl zvolen dlouhodobý pronájem, nicméně materiál může autorovi nebo čtenáři jako vhodný podklad pro rozhodování, pokud bude mít v budoucnosti k dispozici další nemovitost.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses