Vzdělávání žáků s ADHD a ADD na středních školách s ekonomickým zaměřením - Shparii, Valeriia; Krejčová, Kristýna, 1981-; Krpálková-Krelová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výchovy dětí s ADHD a ADD na středních ekonomicky zaměřených školách. Teoretická část je věnována vymezení pojmu ADHD a ADD, etiologii, diagnostice, projevům ADHD, možnostem léčby a výchově dítěte s ADHD a dále se zabývá pojmy integrace, inkluze, speciální vzdělávací potřeby, strategie a styly v edukaci žáků se syndromem ADHD. V praktické části práce je popsán kvalitativní výzkum prováděný pomocí dotazníků.
Vedoucí práce: Kristýna Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses