Hodnotenie motivácie a spokojnosti zamestnancov vo vybranej spoločnosti DHL IT services - Štefanová, Oľga (2018)
Predmetom tejto bakalárskej práce je motivácia a spokojnosť zamestnancov v zvolenej spoločnosti. Hlavným cieľom je hodnotenie motivácie a spokojnosti zamestnancov v spoločnosti DHL IT Services s následným návrhom zlepšení a odporúčaní v tejto oblasti. V teoretickej časti tejto práce sú popísané teoretické základy a faktory ovplyvňujúce motiváciu a spokojnosť zamestnancov. V praktickej časti je predstavený tím Solutions Delivery a uvedená použitá metodika. Zároveň sú v tejto časti uvedené výsledky hĺbkového rozhovoru a navrhnuté odporúčania na dosiahnutie zlepšenia spokojnosti zamestnancov a zvýšenie ich motivácie.