Hodnotenie motivácie a spokojnosti zamestnancov vo vybranej spoločnosti DHL IT services - Štefanová, Oľga; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Predmetom tejto bakalárskej práce je motivácia a spokojnosť zamestnancov v zvolenej spoločnosti. Hlavným cieľom je hodnotenie motivácie a spokojnosti zamestnancov v spoločnosti DHL IT Services s následným návrhom zlepšení a odporúčaní v tejto oblasti. V teoretickej časti tejto práce sú popísané teoretické základy a faktory ovplyvňujúce motiváciu a spokojnosť zamestnancov. V praktickej časti je predstavený tím Solutions Delivery a uvedená použitá metodika. Zároveň sú v tejto časti uvedené výsledky hĺbkového rozhovoru a navrhnuté odporúčania na dosiahnutie zlepšenia spokojnosti zamestnancov a zvýšenie ich motivácie.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses