Konverze kostela sv. Filipa a Jakuba ve Velešíně a jeho význam pro návštěvníky a rezidenty - Záhorský, Jan Martin; Kouba, Vojtěch, 1983-; Chrást, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se věnuje novému využití budovy bývalého kostela sv. Filipa a Jakuba ve Velešíně. Cílem práce je popsat proměny stavby a zhodnotit její význam pro návštěvníky a obyvatele Velešína. Teoretická část se zabývá historií objektu včetně jeho konverze s vazbou na obecné principy animace sakrálních památek. Praktická část se protíná s teoretickou v popisu výsledku přeměny kostela z hlediska animačních procesů a provozu příspěvkové organizace KIC, která v budově působí. Stěžejním tématem praktické části je dotazníkové šetření mezi rezidenty.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses