Vliv používaných stylů vedení a řízení na výkonnost zaměstnanců - Wolowska, Natalia; Dědina, Jiří, 1955-; Malý, Milan, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Předmětem bakalářské práce je analýza používaných stylů vedení v jednotlivých útvarech podniku a jejich dopad na výkonnost zaměstnanců. První částí práce je část teoretická, která je rozdělena do několika kapitol zabývajícími se managementem, manažerskými funkcemi, styly řízení a vedení lidí a motivací. Poslední část práce obsahuje představení podniku a aplikaci teoretické části v praxi pomocí dotazníkového šetření, do kterého byli zapojeni všichni zaměstnanci, včetně vrcholového vedení. Obsahuje analýzu stávajících problémů a na základě získaných výsledků průzkumu jsou analyzovány současné styly vedení a jejich následný dopad na výkonnost zaměstnanců a firemní kulturu. Závěrem jsou stanovena doporučení pro vylepšení podnikového řízení, zvýšení výkonnosti pracovníků a celkové efektivity podniku.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses