Kulturní turismus v lokální destinaci Táborsko - Formánková, Lenka; Tittelbachová, Šárka, 1957-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá kulturním turismem v lokální destinaci Táborsko. Cílem práce je zanalyzovat řízení a organizování turismu v této destinaci. V teoretické části jsou rozvedené definice turismu, předpokladů k jeho rozvoji, destinace turismu a destinačního managementu. V analytické části se práce zaměřuje už na samotné Táborsko, jehož přirozené středisko tvoří město Tábor proslavené svou husitskou minulostí. Zde se práce zaměřuje na kulturní atraktivity Táborska a řízení turismu, jehož složkami jsou i propagace, produkty turismu, poskytované služby a networking. Poslední části práce se zaměřují na návštěvnost destinace, rozhovory s aktéry turismu a doporučení pro zkvalitnění řízení a organizovaní turismu v destinaci.
Vedoucí práce: Šárka Tittelbachová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses