Finanční analýza Air Bank a.s. - Straka, Filip; Cibulka, Jakub; Plíva, Rostislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce s názvem „Finanční analýza Air Bank a.s.“ je zaměřena na hodnocení finanční situace a vývoje hospodaření Air Bank v letech 2012-2016. V první části práce je teoreticky charakterizována finanční analýza bankovních institucí, jsou rozebrány nejdůležitější části analýzy a klíčové poměrové ukazatele. Konkrétně se jedná o ukazatele kvality bankovních aktiv, rentability, likvidity a kapitálové přiměřenosti. Další část se věnuje představení společnosti Air Bank a následné analýze její finanční pozice na základě metodiky popsané v teoretické části. Dosažené výsledky analýzy jsou poté, společně s celkovým hodnocením finanční situace Air Bank, shrnuty v závěru práce.
Vedoucí práce: Jakub Cibulka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses