Strategická analýza spoločnosti KMOTR - Masna Kroměříž, a.s. - Sihelská, Alana; Mikan, Pavel, 1963-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cieľom tejto bakalárskej práce je vypracovanie strategickej analýzy spoločnosti KMOTR-Masna Kroměříž, a.s. a zhodnotenie jej pozície na trhu. V teoretickej časti sú popísané jednotlivé metódy strategickej analýzy na základe poznatkov z odbornej literatúry. V praktickej časti sú tieto metódy aplikované na spoločnost KMOTR-Masna Kroměříž, a.s. - analýzy vonkajšieho prostredia pomocou PESTLE alebo Porterovho modelu piatich síl a vnútorného prostredia napr. VRIO, finančná analýza alebo analýza portfólia. V závere sú výsledky zhrnuté do SWOT analýzy a navrhnuté strategické odporúčania.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses